2 av 3 idag

Jag förstår inte riktigt va de är med mig på mornarna...tror det är dax för mig att byta signal på larmet för jag kommer inte upp på morronen =/ kom till jobbet halv åtta i morse med. Idag var det bara jag och Gucken på jobbet, Linda är sjuk och får då ligga hemma och vila. Men de gick jättebra att jobba, körde stooor klippare hela dan, bara bra så jag verkligen lär mig dom också =) Gucken å jag hade riktigt roligt på jobbet idag.
Klippte utanför IKEA idag också, såg 4 tjocka sorkar, sååå söta <3
Och såklart kom det en kort kraftig skur idag med =P men denna gång stog vi undet ett träd, så så blöta blev vi faktisk inte =)

Förövrigt så blire till att flytta till lägenhet in till knivsta på Söndag, så glad =)




ny vecka, nya regnmoln

Måndag igen, försov mig för första gången idag, inge bra, så Adrian blev sen till dagis å jag sen till jobbet..
haha, lyckaades köra fast klipparn riktigt ordentligt idag, inte lätt att köra de stoora klipparna haha, envisades om att jag skulle kunna komma imellan ett träd och ett elskåp, men mitt ögonmått är inte de bästa =P Gucken, min räddning, lyckades iaf få loss klipparn tillslut =) haha, ja är så jäkla klantig! men lite kul var de =)
Och såklart kom det världens skur när vi skulle lämna Nåntuna, vi blev totalt dyngsura!!

 


Nu har bilderna från kroghelgen kommit =) Jag, Linda och Sofie besökte VIP i fredags, dansbandkväll och i lördags gick vi till VIP igen, men denna gång hadde vi med oss Gucken också. Tack för en riktigt kul helg mina vänner! <3


Linda, jag och Sofie från i lördas


Linda och jag från i fredas


fredas


hur blev det lördag så fort..?

Den här veckan har varit tuff på jobbet, mycket övertider och tidigar mornar, så har inte alls haft tid att uppdater...
Under veckan har jag iaf hunnit umgåtts med mina vänner Crutta och Sandra =) Sjukt kul att träffa er!


Igår va jag Linda och Sofie ut på VIP, helt värdelöst för de va dansband och inget extra dansgolv öppet =/ Så jag stog och gjorde dörrvakten sällskap istället, hahaha!
Men ikväll ska vi ge VIP ett nytt försöka, blir bättre musik ikväll och mer alkohoooool =) Vi mjukstartar med en liten hemma festa hos Linda =)

Lite bilder från senaste utgången... =)




Tack för en otroligt rolig kväll Sandra, Adde och Filip =)

måndag igen

Inne på min andra arbetsvecka nu =) Idag for vi runt på massa olika ställen och klippte. Linda hitta dagens fynd i gräset, ett fullt kondompaket, haha =)
Skönt väder att klippa i idag, men imorn ska det tydligen regna, då blire blött, bara till att ta på sig regnkläderna ;)


TAck för jag fick låna din sjal robin, den värmde gott i morse =)


Våran 1 årsdag <3

Morgonen va helt kaos, men till slut kom jag till jobbet. Jobb på grollen i morse med lilla syster Jennifer..efter jobbet mötte jag upp Robin i Knivsta så åkte vi in till Uppsala för att ta en fika på Storken, vårat lilla kärlekscafé =) Medans vi fikade så var Adrian hos sin gudmor Charlie, så jag och Robin kunnde få lite egen tid, tack Charlie och Christian! Sen på kvällen åkte jag och Robin och hämtade Adrian, hann med en liten fika hos Charlie och Christian också. Adrian fick sin 2- års present idag av dom, ett jättefint regnställ med bra reflexer. Tusen tack!

Tänk att ettt år kan gå så fort! Ett år sedan vi stog framme vid altaret du och jag, Robin. Vi kanske inte har haft det bästa året, men jag känner att de kommande åren bara kommer att bli bättre och bättre! De är va jag önskar iaf. <3 Du ska veta att du betyder allt för mig, jag älskar dig så mycket och saknaden efter dig är otrolig!! Tack för en fin kväll! Älskar dig <3




Lööööördag!!

Idag åkte jag, Adrian och Linda ner på stan och shoppade =)
 Dagens inköp:
en tröja - Holmlunds - 39 kr
en kjol - Holmlunds - 79 kr
ett par jeans - New Yorker - 49 kr
ett par skor - H&M - 20 kr
en tröja - Stadium - 74 kr
en väska - Lindex - 29 kr

Älskar att shoppa på REA =)

Vid middagstid fick vi världens bästa Minii på besök. Till middag serverades korvstroganoff med ris, mums!! Efter maten blev det lite vitt vin, minii stanna till tio, sen kom Gucken och Robin på besök, blev lite mer vin då. Men nu har alla dragit sig hemmåt och jag väntar ev på nattbesök från en mycket speciell person, hoppas verkligen på att han kommer förbi =) <3

i morgon ska jag lägga upp bilder på mina fyndiga inköp.

Kramkalas!!

Älskar mitt jobb

haha, jag skulle kunna jobba 7 dagar i veckan för jag har så sjukt roligt på mitt jobb och trivs så jäkla bra!! Sitter och tänker tillbaka på gårdagens jobb... vi hade äppel- och bärkrig, jag och linda mot gustav, fy fasiken va vi skrattta, haha, vi fick så ont i magen av allt skratt. Har så kul med mitt lilla team, vi är den bästa trion (fast inte lika bra som den kanadensiska pawertrion....hahaha(vem svarar först, sandra eller robin?))
Slänger upp bilder på våran lilla trio...


GUSTAV


LINDA


JAG

Kramkalas!


En toppen dag!

Rolig dag på jobbet idag, som alla andra, men idag var fan extra kul! haha, fan va jag å Linda har skrattat idag, så mycket att vi fått ont i magen! Trivs så sjukt bra på jobbet =)
I dag klippte vi hela Årsta och nog visste jag att de fanns mycket gräsytor där, men inte sååååå mycket, haha.

Efter jobbet åkte vi och storhandla, så nu är här fullt med mat! =) Underbart! Adrian fick lite nya kläder idag också, han växer så sjukt fort.

Nu sitter jag och kikar på lägenheter/hus som hyrs ut, skulle verkligen vilja ha något eget. Har hittat ett hus strax utanför Knivsta, så ska mejla och höra mig för lite =)

I morgon blir det troligen Gröna Lund om det är bra väder, så vi får väl hoppas på de =) Takida kommer till sommarkrysset och de skulle jag ju så gärna vilja se =) Skulle vara så kul att åka lite karuseller med Adrian också =)

Längtar tills på söndag för då är det min och Robins årsdag <3

Kramkalas!!

 





Lycka Är Vi!






Torsdag..

Härlig dag på jobbet idag! Solen sken och alla var på kul humör, som alltid ;) Idag klippte vi i Salabacke. Fick veta att jobbet ska iväg på kryssning i Oktober, ska bli såååå jäkla kul =) Va så länge sedan jag åkte båt och åker man med de här gänget kan man inte få annat en roligt kan jag tro.

Träffade Sandra, våran gamla granne, idag inne på station en snabbis. Skönt att få prata av sig lite med henne =) Vi måste ses snart igen och hitta på något!

Upptäckte igår när vi tvätta att vi knappt har några kläder till Adrian, så sprang in en snabbis på h&m och hittade en t-shirt, en brazilien t-shirt, stentuff!! =)

Planerat lite inför Lördag, just nu lutar det åt att dra till grönan om det är fint väder. Vi försöker skrapa ihop lite folk, nån som vill med?


Kramkalas!



svårt att somna..

ångest, ska snart upp, måste försöka somna.
Denna underbara betydelsefulla låt får avsluta min kväll. Lyssna och njut! <3
http://www.youtube.com/user/mrvoxx#p/u/7/2jBBPq3HaTs


Hoppas du förstår hur mycket jag Älskar dig, Robin!



Regn regn regn...

verkar som sommaren är slut nu =(
Första dagen på jobbet under regn, fan va blöt man blir, haha. Men lika kul ändå, trivs så sjukt bra, så för mig spelar det ingen roll vad det är för väder =)

Va in på City gross idag för att handla lite, hitta en film till Adrian, I drömmarnas trädgård. Adrians favorit är makkapakka, haha. Gissa om han blev glad <3
När jag lämnade butiken möter jag en kille med en Generous men tröja, en sådan vill jag också ha!! =) Den va fett snygg!!

Nu blire sängen, lika tidig morgon i morn väntar.
Kramkalas!


www.myspace.com/generousmen


Pengar...

Imorgon får vi betalt för helgens jobb på bröllop. Pengar är ju aldrig fel =)
Jag och Linda fixade blommorna till bröllopet dagen innan, höll på i 12 timmar, snacka om att vi var slut efter de. På bröllopet serverade jag under middagen. Hadde sällskap av två snygga servitörer. Vi tre hadde så jäkla kul i köket =)



1 utav den 10 bordsdekorationer som jag gjorde


jag står och klipper rosor som vi ska limma fast på en spalje


Limpistol är bra att ha ;)


Lindas fina mästerverk


Jag och mina två servitörer <3


Du är mitt allt!!

Adrian, min son, kan du förstå hur mycket mamma Älskar dig?
Tänker på dig om dagarna när jag sitter på min klippare och du är på dagis.

Idag när jag hämtat Adrian va han på världens strålande humör =) Adrian har hjälp Linda att diska idag, dom båda hadde så roligt =)

Jobbet gick bra idag, klippte ute vid IKEA och bolandskolan. Så fem söta små sorkar idag när vi klippte en stooor gräsyta, kunde tillochmed klappa en, hihih, klappat en vild levande sork =)

Ikväll blir det alsång på skansen =)

Kramkalas!


Nytt år, nytt liv, ny start...

Första dagen på nya jobbet idag =) Trivs så sjukt bra med Linda och grabbarna! Skönt att äntligen ha ett jobb som jag trivs med. Skönt att kunna lägga tankarna på annat också.
Nej, nu är det dax att sova, ska upp tidigt imorn för att hinna lämna Adrian innan jag börjar jobba.

Natti!



Japp, så här ser jag ut en helt vanlig arbetsdag =)



Övningskörning
Övningskörning


RSS 2.0