SMS-inlägg


Hade en toppenkul kväll igår, nu mår man s...

resize_p010109_0 (MMS)

Hade en toppenkul kväll igår, nu mår man som man förtjänar haha. Men adrian är här nu så då glömmer jag all huvudvärk :)


Nu är vi i Sverige igen :) snart hemma, fe...

resize_p290111_1 (MMS)

Nu är vi i Sverige igen :) snart hemma, fest hela dagen lång :)


Jag och min underbara syster <3

img_6724 (MMS)

Jag och min underbara syster <3


Sweden

resize_p290111_1 (MMS)

Sweden


Min älskade syster <3

resize_p290111_1 (MMS)

Min älskade syster <3


Åland nu, känns som hemma, massa skog! Haha

resize_p290111_1 (MMS)

Åland nu, känns som hemma, massa skog! Haha


Nu är vi i Åland :) så Otrolig kul förfes...

resize_p290111_1 (MMS)

Nu är vi i Åland :) så Otrolig kul förfest :) längtar till ikväll :)


Fan va de är Nice att fylla år har fått en...

resize_p290111_1 (MMS)

Fan va de är Nice att fylla år har fått en gratis piggelin av eckerölinjen :)


Nu åker båten och vi har redan tagit en sh...

resize_p290111_1 (MMS)

Nu åker båten och vi har redan tagit en shots och dricker nu öl. För fest så de skriker om de:)


Måndag igen..

Lugn dag idag, va till två kunder i uppsala plus att jag åkte till två andra och bytte ut deras diskarrangemang, kul att få plantera lite =)

Ikväll blire till att plocka undan lite leksaker, käka mat hos grannen, boka tvättid, kolla film med Sandra, fixa inför ljuspartyt. Blir en sen och fullpackad kväll...precis som hela veckan...



1 månad kvar...


Världens sötaste!

p230111_20_02 (MMS)

Världens sötaste!


Helg i Stockholm


imorse åkte jag och Adrian till Stockholm, till pappa =)
började dagen här med att åka och handla mat inför kvällens middag.
På besök till middan kom min bror Mathias, Bea och deras son Aaron =9 första gången jag träfade han idag, så otroligt söt, tänk att jag har en brorson, jag är faster =)
Till förrätt blev det avocadohalvor, varmrätt vildsvinsfilé och potatissuflé och viltsås med svartvinbärsgelé =) Till efterrätt blev de min goda tårta som jag gjorde tidigare idag.
Av bror min fick jag ett cigg-paket och två trisslotter i pressent, 25 kr i vinst =) Av pappa fick jag joggingskor, så här ska det ut och springas =)

Nu sitter jag och pappa uppe och tittar på film, Adrian sover gott i mitt rum. Imorgon väntas hemfärd vid ca tio-tiden, ska försöka hinna förbi kusinvitamin och hennes familj =) Börjar jobba klockan 13.00 i morgon, medans jag jobbar så ska Adrian vara med sin mormor =)

Nu är det bara en arbetsvecka kvar, sen är det dax för party party!! =)



Fortfarande förvirrad och jäkligt klyven...va fan ska jag göra???


Usch va jag inte va sugen på att sitta och...

resize_p130111_1 (MMS)

Usch va jag inte va sugen på att sitta och köra till karlskoga och Örebro idag :/ men men, bara att bita ihop, tur att jag har massa bra musik med mig, tack Danner!


en vecka kvar

igår tog jag tåget till Örbyhus för att träna lite fotboll, kul att vara tillbaka i den klubben igen =) kul att vara tillbaka i örbyhus över huvudtaget, så mycket minnen jag har därifrån, Robin, Adrian, allt! blev nästan lite jobbigt med alla minnen och känslor på en gång..
Träningen gick bra, vi va inte så många men vi hoppas på fler =) vi tränar nu i januari två ggr/vecka, nästan bara joggning och fys. I februari får vi halltider, på fredagar. sen i Mars ska vi börja träna tre ggr/vecka, sattsigt! =) De här kan nog bli bra, sjukt kul att va tillbaka i TÖFF, har saknat tjejerna och lagandan =) och dom verkar ha sakna en målis också, perfekt ;)
¤¤¤¤¤
idag jobbade jag på flititgt, hann med två dagars jobb =) skönt att komma ikapp lite när man legat sjuk i en vecka. hann tom ta en timmes lunch idag som jag annars brukar vara slarvig med, lunchade med Thomas idag, kul prick de där =P Kul att ha dig hemma igen =) Och grattis i förskott, bara en vecka kvar =)
I morgon väntas jobb i Örebro, med två nya kunder, ska bli spännande att hitta dit, hitta alla växter och sånt =P men de går nog bra.
På fredag blir de jobb i forumgallerian, de ser för j*vligt ut där, blunda om ni går igenom där =P hahah
¤¤¤¤¤
Fan, jag som var sugen på att gå en kvällspromenad ikväll, men mitt sällskap bangar å ja vill inte gå själv.. =( Får väll ta de någon annan gång.
¤¤¤¤¤
Nu börjar det dra ihop sig för kryssningen, satt idag och kontakta alla som ev vill me. i morgon är det dax attt boka biljetter för buss och tåg =) just nu är vi 9 st som ska åka, kommer bli riktigt kul =) 1 kille och 8 tjejor =)

Saknar min älskade Adrian!!




Adrian hånglar sönder sin leksak. Haha

resize_p080111_1 (MMS)

Adrian hånglar sönder sin leksak. Haha


Jag har världens sötaste unge :) adrian va...

resize_p080111_1 (MMS)

Jag har världens sötaste unge :) adrian va Me mig inne i garderoben, där inne hitta han sina gamla stövlar som säkert är tre storlekar försmå. Dom skulle han absolut ha på sig fast jag sa ifrån. Haha han lär ju få ganska ont :p idag ska vi åka ner till mariefred/Gnesta. Vi ska på 60års kalas :) ska ta en sväng förbi mitt gamla hus och gamla skolan också om jag hinner :)


Oooonsdag och jag är sjuk och förvirrad

Jag hade glömt hur trist de är att vara hemma och vara sjuk, man har ingen ork till någonting men samtidigt blir man så otroligt rastlös just för att man inte gör någonting! Och Adrian den stackarn får sitta och leka själv, som tur är har hans gudmor varit här en dag och lekt lite med han =)

Känns som alla mina vänner är bortresta nu, jag vill också komma bort från verkligheten ett tag =) Men på fredag kommer en nära vän hem, som jag har längtat!!



mina känslor slits åt två håll
mina tankar slits åt två håll
mitt hjärta slits åt två håll
jag blir så förvirrad
är detta möjligt

RSS 2.0