Hem ljuva hem

Nu har vi landat... Jag, Ak och Rickard fick skjuts till centralstationen av två danskar för ingen utav oss va kördugliga, hahahaha. Bilen står kvar på parkeringen, den ska vi hämta i morgonbitti.
När vi väl kom till centralen låste vi in våra väskor i en skåp, sen gick vi till en pub och satt och drack lite öl. Rickard drog hem till Knivsta och jag och Ak åkte hem till pappas hus, hem ljuva hem. Vi har suttit uppe och druckit lite mera öl, fan va mycke öl vi har druckit de här dagarna hahahah. Daniel kom förbi och gjorde oss sällskap, me like =) Nu är det dax att sova, klockan ringer kl halv sju, fy fan! Så ska man va snygg och fräsch för morgondagens jobbintervju =)
Kramkalas!!

Nu är vi uppe på det riktiga dansgolvet :)...

resize_p211110_0 (MMS)

Nu är vi uppe på det riktiga dansgolvet :) men Fan Inga som dansar, men de ska de bli ändring på, eller hur Ak och Rickard. Haha, jag och Rickard spanar in rumpor, tjejrumpor ;) haha


Nu är det dax att röra sig mot dansgolvet :)

resize_p201110_2 (MMS)

Nu är det dax att röra sig mot dansgolvet :)


Då har vi varit i taxfreen och köpt dricka...

resize_p201110_2 (MMS)

Då har vi varit i taxfreen och köpt dricka, satt i hytten och spelade kort, nu sitter vi i ciggar baren och dricker öl. Ak presenterde sig nyss för en gubbe och så presenterde hon Rickard som sin son och mig som sin svärdotter haha, jag blev Rickards tjej där för ett ögonblick haha vi kom på att de blev väldigt fel :p


Då va de dax igen då! Sitter i hytten på S...

resize_p201110_1 (MMS)

Då va de dax igen då! Sitter i hytten på Silja galaxy tillsammans med Ak och Rickard, Fan va kul vi ska ha! Saknar en viss person här på båten Puss


Fredag

Vill börja med att Grattulera min bästa vän Christopher på sin födelsedag =) Hoppas du haft en bra dag =)

Sitter hemma hos världens bästa pappa, vi har ätit god middag, de blev potatisgrantäng och grillat Mums!! Vi har legat och jäst i soffan hela kvällen, tittat på idol bla. tyckte de va synd att Andresas åkte ut. vid fyra i morgon bär det av till Värtahamnen, då är det dax att åka båt =) Ser jag så mycket fram imot, synd bara att inte Christopher kunde följa med.

De är helt fantastiskt att vara här i Stockholm och hälsa på, måste komma hit oftare =) Älskar den här staden!

Dax att sova, ska upp imorgon  och träffa en speciell vän =)




Gisses vilken dag! Vi kom iväg lite senare...

Gisses vilken dag! Vi kom iväg lite senare än tänkt från Göteborg och hamnade såklart mitt i rusningstrafiken i Stockholm. Kom hem strax efter 18 och då fick jag slänga mig in i duschen och snabbt packa i ordning min party lite väska. När jag ska hoppa in i min bil har båda dörrarna frusit men jag lyckades få upp bakluckan, så jag fick klättra in där och kunde då sparka upp förardörren innefrån. Sen va de typ tio centimeter tjock is på mina rutor som jag va tvungen att skrapa bort innan jag lyckades komma iväg till min party lite visning. Visningen gick jättebra, fast jag va lite uppstressad. Tjänade några hundra i kväll, bra timlön ;) nu ska jag ta tag i tvätten så jag har kläder till i helgen. I morgonbitti åker jag till sthlm :) har två jobbintervjuer framför mig, ska träffa lite vänner och så tryckte jag in en spontan kryssning på lördag :) Fan va kul jag ska ha :) ser fram emot denna helg :)


Ja då va vi utanför Ullared igen. Igår sat...

resize_p171110_1 (MMS)

Ja då va vi utanför Ullared igen. Igår satt vi ju och väntade på att det skulle lösa sig med swedbank så han kunde betala sina varor, men inget hände och vi satt och väntade till halv åtta, då gav vi upp och åkte till Lotte. Så nu sitter vi i bilen medan Rickard är inne och betalar sina varor. Vi har lite bråttom nu, måste vara hemma till fyra, Rickard ska till tatuerare och jag ska ha min första party lite visning :)


Äntligen framme hos Lotte i vackra Götebor...

resize_p161110_2 (MMS)

Äntligen framme hos Lotte i vackra Göteborg! Nu ska jag ta en dusch och sen sova riktigt gott :)


Vid fyra tiden kom vi fram till Ullared, h...

resize_p161110_1 (MMS)

Vid fyra tiden kom vi fram till Ullared, helt sjukt stort, har förstått att de va stort men inte så här stort. Vi försökte göra en snabb runda då vi ska vidare hem till Lotte som bor i Göteborg. Jag köpte massa kläder till adrian :) 2 byxor, 2 tröjor och två t-shirts. Till mig köpte jag bara en typ t-shirt. Sen två ljuslycktor :) allt gick på strax under 500 kr :) shoppingen gick smidigt, tom kön till kassan. Sen när det är dax att betala kom problemet. swedbank ligger nere, så Rickard kunde inte betala sina varor. Han kunde inte ens plocka ut pengar eller föra över pengar till mitt konto. Helt sjukt! Rickard fick lämna sina varor där och vi kunde inte lösa de på annat sätt än att åka tillbaka hit i morgon, vilket skulle bli världens omväg. Ak tänkte till och ringde hem till någon snubbe som jobbar på swedbank. Han berätta att de va världens kaouse på swedbank. Han i sin tur ringde högsta chefen på swedbank. Vi fick info om att detta skulle lösa sig innan 19. Så nu sitter vi i bilen på parkeringen och väntar på att de ska lösa sig så Rickard får med sig sina varor ikväll. Det står tom om detta haveri på swedbank på Aftonbladets hemsida. Vilket första möte på Ullared :p


Oj vilken fin ponny Steffi red :) så fin, ...

resize_p161110_1 (MMS)

Oj vilken fin ponny Steffi red :) så fin, kan allt och är tävlingsklar. Och nu åker vi till Ullared :) lyssnar på underbara radio kanalen rix fm, så jäkla bra kanal med grymma radiopratare, bara så ni vet :) jag tänker tillbaka och saknar jobbet på klipparen :)


nu har vi ätit frukost och lämnat den vack...

p161110_09_56 (MMS)

nu har vi ätit frukost och lämnat den vackra hästgården. Nu riktar vi in oss på Kristianstad för att hämta Rickard James alm, sen ska vi vidare ut till lund för att titta på en häst till :) vi ska försöka hinna med Ullared redan idag.


minä rakastan sinun!

minä rakastan sinun!


Framme!! Tog mig 10 timmar att få slänga m...

resize_p151110_1 (MMS)

Framme!! Tog mig 10 timmar att få slänga mig i en mjuk skön säng. Har suttit i bilen ca 8 timmar, fy fasiken va jag är mör, helt jäkla slut i kroppen! Ska ligga i sängen någon minut, sen blire till att hämta grejor från bilen. Ak och Steffi är borta och rider så jag är själv här just nu, mitt ute i skogen, typ 30 min utanför Kristianstad. Nu blir det 5 min powernap ;)


Nu har vi kommit till Ljungby. Åkt bil i 6...

resize_p151110_1 (MMS)

Nu har vi kommit till Ljungby. Åkt bil i 6.5 timmar. Vi börjar bli lite möra i kroppen nu haha. Fan va kul vi har i bilen :) vi har de bra, vi här bak i bilen. . .


Nu har vi passerat linköping. Steffi och j...

p151110_11_20 (MMS)

Nu har vi passerat linköping. Steffi och jag fular oss i bilen. Haha, vi är lättroade vi =)


Mot Kristianstad!! Kl 7 åkte jag, Ak, Stef...

resize_p151110_0 (MMS)

Mot Kristianstad!! Kl 7 åkte jag, Ak, Steffi och Rickard från Knivsta. Första stoppet blir Kristianstad för att titta på hästar, sen bär de av till Gbg, blir övernattning där. Så ska vi förbi Ullared på vägen hem :) va typ femton år sedan jag var där sist typ :p just nu går de segt, hamnade i rusningstrafiken så har inte kommit längre än Solna, tror jag iaf, vindrutetårkarna är så ruttna så vi knappt ser ut :p macken nästa! Kramkalas!


Roger Linde

Sitter nu hemma på Karlsgård, Ann-Karin, Robin, Rickard, Steffi, Adrian, Danne och Christopher är här. Vi alla har haft en obeskrivlig dag. I morse vid 8-tiden somnade Roger in. Vi alla har varit hos honom nu under förmiddagen. Känslan är obeskrivlig, stor sorg men samtidigt lycka, för Rogers skull, för att hans lidande är slut.




RSS 2.0