Blev en kort dag idag på jobbet, men så är...

resize_p280910_1 (MMS)

Blev en kort dag idag på jobbet, men så är det när andra viktiga saker dyker upp. Va och handlade mat idag med Robin och adrian. Adrian fick även lite nya kläder :) och idag, om ni inte har missat de, så är det ju tisdag och vad betyder de? Jo, ett glas vin med Sandra :) som på den gamla goda tiden ute i långhundra :) trevligt att ha dig här Sandra! Både du och jag hade en hel del att prata ut om. Tack för att du finns! <3 och du vet att jag finns här för dig på samma sett. Ska upp om fem timmar, så dax att stänga ögonen nu. Natti!


Pannkaka!

Ja just nu känns allt verkligen upp-och-ner!!

Trött
Ledsen
Orolig
Rädd
Förvirrad
Arg
Grinig
Glad
Lycklig
Osäker
Ensam
Stark
Kär?

Kortaste helgen jag varit med om, haha. Ka...

resize_p270910_1 (MMS)

Kortaste helgen jag varit med om, haha. Kanske inte så konstigt när jag sov från 05.00-19.00 helt galet, så länge har jag inte sovit på två år. Va så skönt att vakna av sig själv :) helgen för övrigt bjöd på utgång på flustret och Ängby krog. Hade trevligt sällskap och hade jättekul :) Lakrits Shots va lördagkvällens godaste ;) tack mina vänner för en trevlig helg :)


Står utanför donken vid fyra mackarna och ...

resize_p240910_0 (MMS)

Står utanför donken vid fyra mackarna och väntar på nytt däck till min klippare. Första gången de blir fel på min maskin. I väntans tider roar jag mig med rix morgon zoo i lurarna och dagens korsord i metro :P


Idag jobbade vi fram till lunch, köpte sal...

resize_bild06561 (MMS)

Idag jobbade vi fram till lunch, köpte sallad och åkte ut med chefens båt :) Fast de inte va så jätte mycket sol på himlen så var de underbart! älskar att vara ute på sjön. Just nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att tvätten ska bli klar. I morgon är det äntligen fredag och löning, de betyder utgång :)


Fan va jag saknar skolan ibland :P jälla v...

resize_p020610_2 (MMS)

Fan va jag saknar skolan ibland :P jälla va verkligen en toppen skola :) tack för fyra roliga år :)


rött rött rött..

Sitter hemma hos Linda nu, hårfärgen håller på att torka. Linda och jag fick för oss att färga håret, så vi får se hur de här blir. Ingen kommer känna igen mig haha.

Efter jobbet åkte jag till Gotsunda och tittade på mina två nya bebisar <3 dom flyttar hem till mig i helgen =) Förälskade mig i två dumbo tjejer. Men en tredje bebis följer säkert också med mig hem =) Edie och Gabrielle heter töserna just nu, men ni kanske har några namnförslag?

I morgon blire att börja tidigt, vi ska klippa Tycko, så 04.00 står väckarklockan på...


GABRIELLE


I fredags fyllde adrian 2 år. Så vi hade l...

resize_p180910_1 (MMS)

I fredags fyllde adrian 2 år. Så vi hade lite fika på karlsgård. Träffade Veronica och Douglas där, Douglas är tre veckor gammal, så vacker liten kille. Man blir ju så sugen på att skaffa en till. På bilden ligger han i Robins famn. Nu sitter jag på jobbet, dax att åka och äta lunch. Linda, Emelie och Gustaf är bästa :)


Blev klippstopp för oss idag pga de dåliga...

resize_p160910_1 (MMS)

Blev klippstopp för oss idag pga de dåliga vädret, så trion traskade hem till linda och tittade på film, Catch me if you can. Linda manekengade även i sitt fina mc ställ. Haha vi fick ju på dig de utan problem :) så nu är linda redo för att åka ut och åka ;) nu sitter jag hemma i väntan på att Charlie och Christian ska komma upp på en kopp te :) saknar en speciell person väldigt mycket just nu...


Äpplet faller inte långt från trädet...

Så jäkla klantigt hur lyckas jag?? Hahaha...


Har haft en bra helg med mina vänner! Fira...

resize_201009101 (MMS)

Har haft en bra helg med mina vänner! Firade gucken i fredags, de va riktigt kul. Alla tar nöjda och glada, gucken kanske var lite för glad för han fick inte vara kvar på flustret. Haha så kan de gå. några som var riktigt söta den kvällen tar linda och Daniel, riktiga turteduvor :) I lördags var jag inne i stan på kulturnatten och kikade lite. I söndags umgicks jag med gucken och linda, vi kollade på idol, käkade på Ikea, sen blev de jobb på grossisten. Blev ett sent jobb pass så stannade kvar och sov i stan :) nu har adrian och precis badat och nu är det dax för honom att sova, ny dag i morgon, ser jag fram emot <3


tiden går så fort...

Fredag idag, men ingen vanlig fredag, för idag är det Guckens födelsedag =) Han blir hela 25 år och de tycker vi ska firas på Flustret =) Så jag och Linda håller just nu på att göra i ordning oss, snart kommer Gucken och ska få lite paket hihi =)

Dagarna på jobbet går också fort, lite för fort i bland, det går även lite för fort för klipparna, senast i går körde linda lite för fort och gled ner i ett dike, hahahahaha, bildbevis fixade jag såklart =) Tur att vi har Gucken som kan fixa =)




RSS 2.0