mycket som har hänt

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist...

Kan ju börja med att berätta att jag är nu i vecka 22. Magen växer så det knakar och lillen sparkar och lever runt som värsta vilden =P Häftig kännsla =) I juni ska jag och Robin på föräldrargrupps träff och prata om att bli förelder, de ska bli hel kul =)
Vi har även insett att vi inte kommer att kunna bo kvar i Tobo efter att jag pluppat ut bebin, så vi letar som ganingar efter lägenheter i Knivsta och Uppsala. Vi vill komma så nära familjen som möjligt.

Sedan en vecka tillbaka är vi i klassen ute på en tre veckors praktik, verkar som alla har hamnat på kanonställen utom jag =/ Jag har hamnat i Gävle på Söders zoo. Långt å jävligt att åka, otrevlig personal å inte en ända råtta har dom som man kan gosa med :P Hahah.

Mina, eller rättare sagt Änglaliljas bebisar har nu vuxit upp och blivit 8 veckor :D Söööötisar! Fortfarande har jag fyra kvar till salu, så är du intresserad, så hör av dig!! De vill gärna komma till nya familjer.

Snart sommarlov, jag längtar så förfärligt mycket! Får ju ett extra lååångt sommarlov =) efter praktiken så går vi i skolan 3 dagar, sen är den underbara, efterlängtade sommarn här!!

Tjollahopp!!

RSS 2.0