Borta bra men hemma Bäst!

 

Fasiken vilken rolig 24-timmars kryssning =) Hadde sjuuuukt kul med alla =) Jag och Linda dansade runt som aldrig förr. Vi blev även gajdade genom hela fartyget av världens snällaste Niclas =) Vi fick gå upp på bryggan, titta in i fyllecellen, hissa flagga, åka mathiss, trevligt sällskap. Tusen tack för denna resa Niclas =9 Guld värt <3
Haha, Linda och jag är ju som vi är, det som händer på båten stannar där....nu tar vi nya tag....


Nu sitter vi hemma hos Linda, ganska nyss hemkomna från kryssningen, börjar på det nya kapitlet i den hemliga boken....förfest med sofie, linda och maaaarkuuuuus <3 hahah världens snällaste, underbaraste människa <3 han är min förebild, näst efter min bror mathias, som precis blivit pappa, tusen grattiskramar till dig mathias och Ba till eran Aaaron!!
Vi dricker gott och har det myyyys!! Snart dax att dra sig ner till stan och göra stan osäker ;)

KRAMKALAS!!!










Nu börjar resan närma sig sitt slut. Chefe...

resize_p301010_1 (MMS)

Nu börjar resan närma sig sitt slut. Chefen tror att min telefon har växt fast i min han och så tycker han att jag ska skriva något snällt. Haha!


Vad gör vi? Nu kör vi ! Nu går båten mot å...

resize_p291010_1 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi ! Nu går båten mot åland!


Världens finaste hund, Cero! En riktig knä...

resize_image_000 (MMS)

Världens finaste hund, Cero! En riktig knähund :) för övrigt så är jag, mamma, pappa t, Jennifer och Marcus hemma hos mormor och hälsar på :) mycket trevligt! Sen ska jag direkt hem till markus och äta middag :) sen kommer de fler gäster mot kvällen och då kommer alkoholen fram ;) nu är de helg! :)


Tror ni jag titta ut genom fönstret innan ...

resize_p221010_0 (MMS)

Tror ni jag titta ut genom fönstret innan jag gick hemifrån? Nej, såklart inte! I Knivsta är det ca 2 cm snö och jag har TYGSKOR på mig!! God jul!


Fy Fan för att tvätta denna tid, men va gö...

resize_p221010_0 (MMS)

Fy Fan för att tvätta denna tid, men va gör man när de är ända tiden som finns. Hoppas de är klart snart, ska upp fem i morgonbitti :/ snart är det helg, fullbokad helg för min del :) blir nog en kul helg! Nu vill jag bara gå och sova så de snart blir morgon med väntande jobb :) fast ser inte så mycket fram emot morgondagen, de är ju så kallt :/ och i morgon blir de väl snö?


en vecka kvar

Tiden bara springer iväg, nu är det bara 1 vecka kvar till den efterlängtade kryssningen!! Jag och Linda kommer finnas på dansgolvet heeeela tiden, vi ska sätta båten i gungning ;) haha

I dag ska jag lägga ner hela dagen åt min nya hobby, PartyLite. Jag ska ha en visning nästa vecka och ska bjuda in mina vänner. Jag ska även planera min visning.

I helgen blir det fest, festa och dans på hög nivå =) Ska bli så jäkla kul!!

Lägger upp en bild på min gullegris för att jag saknar honom så himla mycket!!

Fotograf: Malin L


Mina Älsklingar!

Måste ju bara lägga upp dessa söta bilder på Adrian och Nellie, första gången Adrian har en utav råttorna på sig =)


Jag är vacker..

"Du är vacker" ekar i mitt huvud. Tänk att man kan bli så glad och så varm av tre små ord, fantastiskt! <3



Jobbade i går på grollen som vanligt. Jennifer och jag har ju så kul på jobbet, haha. Vi hittade en fripassagerare från Holland igår...en snigel! Haha, han satt å slemma på en Germini...vi ville inte han skulle frysa, så vi släppte ut han i buskarna, så om ni ser en holländsk snigel slämma förbi, då är de min å Jennifers kompis =) Hahah


Helg

Fan vilken kul helg!! Började med utgång i fredags med grabbarna.
forsatte med Strängnäs marknad på Lördagen, åkte dit med Mamma, Pappa T, Jennifer och Marcus, vi alla hade så roligt denna dag, hadde riktigt familjemys =) Efter marknaden tog vi vägen över sthlm hem och svängde då in mot Gnesta, in till vårat gamla hus =) Fan va jag saknar SVINSJÖ GÅRD <3 så jäkla vackert där överallt och alla minnen =) Vi gick ner till vårt hus och kikade in lite i fönstrena, tänk att de fortfarande står Sangheim på knackgrejjen på dörren =)
Jag och syskonen tog en promenad ner till sjön. Och satan va de är vackert där, vattnet va alldeles spegelblankt och de va alldeles tyst och stilla =) Nu hade ju vi bara med oss våra mobilkameror, så blev ju inte direkt samma känsla i bilderna som de va där =P Gu va jag mådde bra av att komma "hem", saknar de där stället så mycket!

Snart dax för helg igen, halva arbetsveckan har redan gått, de gillar vi! Vi kryper närmre och närmre kryssningen den 29:e oktober =)


För idag är ingen vanlig dag....

Hahaha, vilken dag...
började med att chefen luskat fram lite hemlisar...
sen fortsatte dagen med Lindas lilla olycka med klipparen...
senare sköt jag sönder ett fönster, inte bra. illa illla

Så nu sitter jag och Gustaf hemma hos Linda, jag och Linda ska va hemma från jobbet imorgon och skämmas hahah. Så då passar lite vin bra för oss =)

Saknar mina råttbebisar där hemma <3

Nu har vi bara en körduglig klippare, en l...

resize_p041010_1 (MMS)

Nu har vi bara en körduglig klippare, en liten. Haha går inge bra för oss. I dag när vi klippte fålhagens IP lyckades linda med detta idag, tur bara att du fick stopp på klipparen och inte gled ut i trafiken. Idag är gucken ledig, så de är Girlpower på jobbet ;)


Idag har jag blivit faster och adrian har ...

dsc00372 (MMS)

Idag har jag blivit faster och adrian har fått sig en kusin :) stort grattis till min bror Mathias och hans tjej Bea!


I morse var det frost och nu är det stråla...

resize_p011010_1 (MMS)

I morse var det frost och nu är det strålande sol, inte ett ända moln på himlen, och jag trimmar i linne :) bäst att ta vara på sista solen :)


Nu börjar det närma sig slutet. Tokkallt i...

resize_p011010_0 (MMS)

Nu börjar det närma sig slutet. Tokkallt i morse med Frost i gräset, så vackert men så kallt! Ikväll ska jag hämta mina råttbebisar :) längtar! Längtar också till helgen förstås med många planer :)


RSS 2.0