Lördag...dom kommer hem

ja..sista dagen på denna "djurvaktsvecka". De har varit en bra och omtumlande vecka, inte minst i måndags och tisdags. Just nu sitter jag bara och väntar på att familjen ska komma hem, så de kan få veta den stora nyheten ( som alla andra vet om =P )
Nästa steg och stora händelse är på måndag...låt oss hoppas att det går bra!

Någonting stort håller på att hända!

Under loppet av två dagar har nog aldrig så många tankar farit genom mitt huvud. Förvirring och åter förvirring. Alltid lika svårt att fatta ett beslut. Tänk va lätt det hade varit här i livet om man aldrig var tvungen att välja, att ta beslut! Men livet består av många val och beslut, både mycket viktiga och mindre viktiga. Jag anser att mitt hör till mycket viktigt. Hela mitt liv (och andras) står på spel. Ett liv som betyder så mycket för någon.
Dessa två dagar har jag gått och grubblat och funderat över hur framtiden ska bli. Det är så svårt att verkligen förstå hur stort det är, både för mig och för andra. Nu när vi tagit oss till denna dags eftermiddag känner jag att  mina tankar har klarnat lite grann. Och jag känner just nu bara för en sak, var rädd om detta liv!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0