Uppdatering

Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev... Ska försöka bättre mig =P

Adrian han bara växer och växer!! Nu är han 67 cm lång och väger nästan 8 kg, en riktig bjässe.
Han har blivit så lång så han knappt får plats i hårdliften i vagnen längre. Desutom har han börjat vilja sitta upp nu, så de är dax för ett byte av vagn ;) Jag har fastnat för Hequlesvagnarna, så jäkla fiina!! Får se om det dyker upp nån som doppressent, annars ska vi köpa en i April. Just denna månad måste vi focusera på det kommande dopet =) Har iaf lyckats göra klart alla inbjudningar och skickat ut dom. Här näst ska jag kika runt på olika dukningar å få lite insperation =)

Adrian börjar sakteligen att röra sig allt mer när han ligger på golvet. När han ligger på filten på magen kan han dra sig så att han snurrar runt (alltså snurrar som visarna på klockan, inte från rygg till mage), han stäcker sig efter leksaker och försöker verkligen dra sig frammåt. De går såå fort =) Lägntar tills han börjar krypa runt =)

Idag hämtade jag ut biljetterna för Musik Direkt tävlingen som Robin ska vara med på den 8 Mars. Jag å Adrians gudmor ska dit och titta/lyssan. Adrian kommer lämnas hos barnvakt för första gången =( Men de ska nog gå bra, de rör sig ju bara om några timmar...

Vi håller på å letar ny lya också, hälst i Uppsala. För till hösten börjar jag ju plugget igen å får då pröjsa kortet själv, så det blir billigare om vi bor i Uppsala, såvi letar för fullt och måste flytta under sommarn =)

Känner att de snart är dax att åka till Sthlm å hälsa på, var alldeles för länge sedan jag träfa Pappa...

RSS 2.0