Sammanfattning

Lördagen den 4:de Oktober
Idag åkte jag, Robin och Adrian hem till Adrians farmor och farfar =) De var många kom dit för att se Adrian, blev lite mycket för mig, så fick ta en tupplur på eftermiddagen. Av "Grannkärringen" fick vi en stor säck med kläder till Adrian, så nu drunknar vi i bebis/barnkläder =P
Till middag åt vi rostbiff och potatisgratäng, suveräään!!! Senare på kvällen fick jag skjuttsa ner farmor på krogen, kul att köra igen, har säkert inte kört på över en månad. Min bil är fortfarande på verksta sen den blev sönderslagen.
Var uppe sent denna natt, var ju tvungen att hämta farmor och morbror på krogen, så kom i säng runt 03.00.

Söndag den 5:de Oktober
I dag klev vi upp tidigt. Adrians moster skulle komma och hälsa på hemma hos oss i Örbyhus runt 13.00 tiden, så vi åkte från Knivsta runt 10.00 tiden. När vi kom hem röjde vi upp lite och åt lunch, sen kom Sassa, Adrians moster. Adrian fick massor med pressenter =) En Tiger-åkpåse till vagnen, en bitleksak, en jättefin dress med Tiger på, en cool haklapp och en pyamas/body. Tusen tack!! Vi bjöd på saft och bullar å sen vid 15.00 tiden var hon tvungen att åka hem.

Måndag den 6:de Oktober
I dag var Pappa Robin hemma med oss, jättekul tycker Adrian :D Vi slappade mäst och tog igen oss efter den låånga helgen. En liten promenad till ica hann vi iaf med =)

Tisdag den 7:de Oktober

Denna dag var pappa också hemma =) Kl 10.00  var vi hos BVC. Adrian har vuxit jätte mycket på 1 vecka. Denna dag vägde han 3900 gram och var 53 cm lång. Förra veckan vägde han 3400 gram, så han har gått upp 500 gram på 1 vecka =P Han har även vuxit 2 cm på längden. De är så kul å se hur mycket han växer =) Snart dax att byta blöjstorlek =P
Senare på eftermiddagen kom Minii hit, hon hade med sig en pressent till Adrian, ett par strumpor och en fin randig mössa =)
På kvällen var det tänkt att vi skulle gå till fotbollsplan och kolla när TÖFF tränade men det ville inte Adrian, för han ville minsann äta precis när vi skulle gå, så de va bara till att stanna hemma, hoppas på att få gå till fotbollsplan nästa vecka.

Onsdag den 8:de Oktober
I dag är jag och adrian ensamna hemma. Pappa har åkt till Boland för att repa med soulbandet och Cocosnötterna. Pappa kommer komma hem sent, så jag å Adriab får sysselsätta oss själva. Just nu ligger  Adrian och äter. sen när han är klar är det tänkt att vi ska gå till ica å köpa lunch och middag till mig, helt slut här hemma.


Nästa uppdatering blir troligen efter helgen. Mycket som kommer hända då.

Fredag 3 Okt

Fredag idag, helgen är här! =)

Igår hade jag ett bra samtal med min mor. Du är underbar som hjälper oss när vi behöver! Älskar dig Mamma!
Fick ett samtal igår från lagledaren i TÖFF och jag är sååå välkommen att börja träna med dom. De är tydligen i stort behov av målvakt, skoj skoj =) De tränar tisdagar, så på tisdag ska jag, Robin och Adrian gå ner till plan och hälsa på och titta lite =) Ska bli så kul att börja spela sen!

I morgon är tanken att vi ska ta oss till Karlsgård och hälsa på Robins mamma å co. Rickard, Robins bror, kommer ner från Umeå, så de blir kul att träffa honom också. Ska bli kul å få visa upp Adrian för alla på Robins sida =)
Nästa helg bär det av till Sthlm för att träffa min släkt, både på mammas sida och pappas!

Snart kommer Robin hem, han har varit på sitt nya jobb och pressenterat sig. from nästa vecka har han en heltidsanställning i 3 veckor fram som musiklärare =) Är så glad för honom att han äntligen fått de jobb han vill syssla med =) Får hoppas på att han får många pass på skolan!

Å lilla Adrian bara drunknar i paket å pressenter =) Nästan varje dag sedan vi kom hem från BB har brevlådan svämmat över i paket =P och två blomsterbud har varit här =) Vi är så glada för alla fina paket som vi fått av våra vänner och släktingar, tusen tack!! =)

2008-10-01

I dag blir Adrian 2 veckor gammal =) Tiden går så fort, känns som det var igår vi kom hem från BB.
Sen vi kom hem från BB har jag haft lite problem med amningen, fick mjölkstockning, hade hög feber och ville hälst inte amma. Vi beslöt oss för att åka in till BB och få hjälp. Och nu är allt bra igen! =) Känns underbart att kunna amma igen som vanligt.

Den 29 september var vi hos BVC. Vi vägde och mätte 3490 gram och 51 cm lång, huvudmått 36 cm. Han växer så det knakar :)

Å pressenterna bara öser ner i brevlådan till Adrian =) Han har fått massor med kläder och massa fina blommor. Tack alla underbara för alla fina pressenter! och ett speciellt tack till Caro! Jätte fin tavla! Den står i fönstret brevid Adrians säng =)

Vill ge ett stort Grattis till Alexander Konstantoulas "kocken från idol" för skivkontraktet han har fått!!!! Hoppas det kommer gå bra för dig i framtiden! Väntar spänt på din första singel =)



Adrian är mammas å pappas allt!! <3
lilla söta adrian  Adrian  lillen

RSS 2.0