Påskkullen

Nu har jag äntligen kommit på ett tema till Änglaliljas bebbar och eftersom de föddes på påskaftonen så fick temat bli Påsk. Jag och pojkvännen har kommit på en hel drös med namn så vi har mycket att välja på sen när det väl är dax.
Några av förslagen:
Blåkulla, Häxa, Gova, Godis, Feather, Kristus, Jesus, Dios, Sweets, Twigs, Maondy, Yelloween, Semena, Easter.

Nu längtar jag så mycket efter bebbarna, vill hem nu och mysa med dom =P I morgon fyller dom 1 vecka =)

Hmm, torsdag?

Har ingen koll på dagarna nu när det är lov :P Men ja vet iaf att ja var hos barnmorskan i morse. pratade massa, fick massa papper och broshyrer, mer papper och fler broshyrer :P Vi lyssnade på bebben också, jag hörde inte nått speciellt, lät bara som brus, men enligt barnmorskan kunde man höra svagt hjärtslag och att den rörde sig där inne, spännande =) Om ca 3-4 veckor ska jag till akademiska i uppsala och göra ett till ul, ska bli kul och se vår bebbe igen =)
I går tittade jag på den nya serien, barnmorskerna, den va väldigt intressant och oj va ja grät när familjerna fick sina efterlägntade bebisa, ni må tro att jag kommer grina floder den dagen jag ligger där, av lycka då förståss =)

Mera bebbar...
Änglaliljas ungar gör verkligen framsteg, trots att dom är små så märks dom ändå. De är inte rosa längre, alla har fått en mörkare nyans. 3 utav dom ser man redan att de kommmer bli roan och en blir blazed. Öronen har börjat släppa huvudet och står nu snart rakt ut =P Längtar så mycket tills dom börjar röra sig i buren =)

Sitter nu hemma hos mamma och hälsar på. Pjken är i Långmyra och repar med Cocosnötterna, saknar er alla =P Lite tråkigt och ensamt här hemma, men snart blir de go middag, tunnbrörulle :P Hahha, igentligen borde jag bjuda över min vän Charlie :P hahah

Bäbisar!!!


På påskaftonskvällen födde Änglalilja sina bebbar. Vi var på påskmiddag hemma i Karlsgård och när vi kom hem hörde vi massa pip i Änglaliljas bur =) Inte förns nästa dag kunde vi kika efter och se hur många dom var. Vi räknade till hela 14 stycken kravlande rosa korvar =P Helt otroligt, trodde inte hon bar så många i sin mage.

I går satt jag och jobbade med hemsidan hela eftermiddagen och kvällen och nu är den äntligen klar, mycket snyggare och mycket änklare än den vi hade tidigare. besök den!                ------> www.npdjur.se
Måste ju tacka min underbara pojkvän (www.almologi.blogg.se) för den fina designen!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 07:45, då jag ska gå till tåget för att ta mig in till jobbet, ursch, har inte alls lust att jobba idag, vill bara vara hemma med pojken. Ser så varmt och mysigt ut i sängen när han ligger där och snosar =) Puss!

image8

Onsdag.

Just nu sitter jag med barnmorskan i telefonen och bokar in tid. Om en vecka ska jag dit och prata bebis =)

Djurhusvecka i eftermiddag också, idag ska vi städa fågelrummet (blä) och smågnagarrummet och idag ska Jompa också vara med, då slipper jag vara själv med ettorna (mina blivande klasskamrater). I går var vi inne på labbet och myste med råttorna =) På tal om råttor så är änglalilja jätte tjock!!! Längtar så mycket till helgen, ska bli så kul med bebbar!!


å så vill ja nämna att jag älskar Robin Alm, av hela mitt hjärta!! Kyssar till dig!

Tisdag 18 Mars

I går var jag uppe hos syokonsulenten och jag får ta ett sabbatsår, Underbart!! Haha, när jag kommer tillbaka ska jag gå i samma klass som 91:orna =P 3 år yngre än mig. Jag kommer ta studenten när jag är 22 bast, men jag får iaf den utbildningen jag vill ha =)
Galet va snabbt ett rykte kan sprida sig. tror nog att alla lärare på denna skola nu vet att ja ska ta ett sabbats år. Tog bara nån vecka tills alla i Knivsta visste =P

Sitter nu vid datorn och fördriva tiden. Väntar på att klockan ska bli halv ett och djurhusveckan börjar. Utfodring av labbdjuren först och sedan resten. Ska kela med roboroskiungarna idag, de är ju såååå söta!! Mata skölpadderna ska vi också göra, kanske skäggis också =)

Skönt att detta är sista veckan, äntligen påsklov (med massa godis) I helgen kommer Änglaliljas bebisar att komma, hon har fått jätte stor mage, syns verkligen att hon är dräktig! Ska bli så kul med råttbebisar, hoppas det blir många.


Vill tipsa om bra bloggar: almologi.blogg.se och akalm.blogg.se riktigt bra och intressanta texter idag!



Vilken lättnad, ingen hemlighet längre

Måndag.

13:e veckan, magen har svällt jätte mycket :D Jag och Robin lägntar så mycket!!
I dag ska jag skriva in mig på mödrarvårdcentralen i Knivsta, ska bli spänande.
I dag ska jag också gå upp och prata med syokonculenten på skolan, så jag vet hur jag kan lösa mitt tredje gymnasieår.

Tack Sabine för allt ditt stöd! Du har betytt mycket för mig nu i början och kommer vara till stor hjälp under hela graviditeten! Puss!

Robin, du kan aldrig ana hur mycket jag älskar dig! Du kommer bli världens bästa pappa!


Modell för en dag

I Torsdags var jag och Charlie (axelssson.blogg.se) på besök i stora Sthlm. Vi åkte till Stureplan för att besöka The Studio. Där fick vi gratis sminkning och hårstyling. Alla ni som jag har bjudit dit kommer bli jätte nöjda!! (men priserna på bilderna går ju att disskutera) Men men, fina blev bilderna iaf och dagen var helkul!!!

            

RSS 2.0