Måndag morgon

Sitter nu i skolan igen, kort dag idag, skööönt =)

Ikväll blir det spelning för Coconut groove på Grandcafé, de ska bli kul att höra er igen, var ett tag sen. Jennifer - se till att du inte missar denna spelning =P

Morgondagen... ultraljud på akis i uppsala, ska bli kul och se våran bebis =)

Råttbebisar.... De har blivit så stora nu, ätersom galningar också =P inte långt kvar nu tills jag måste sälja dom.

Vilken vecka

Oj, oj, oj, vilken vecka jag haft. Estetshowen har tagit stor plats. Från morgon till kväll. Har varit helt slutkörd och blivit sjuk. Men oj va kul de har vvarit. Vi har hållt 3 föreställningar. Dagens gick bäst, inga missar någonstans. Kan ju berätta att jag hade hand om ljudet + Torgny och Jonas. Vi tre jobbade riktigt bra ihop, ett riktigt team ;)
Robin, Jon och Rickar var där igår och kollade på showen, rent sång mässigt så är den riktigt kass, bäst var helt klar Jällas egna Elvis =) Och trumisen Totto =)
Nu är det faktiskt skönt att denna vecka är slut. I morgon ska jag sova ordentligt för första gången på länge!

Och råttbebbarna har vuxit jätte fort, i helgen är det dax att börja öppna ögonen. Nu ser man klart och tydligt deras färger, teckningar, kön och päls. Är fortfarande lite osäker på öronen, men det visar sig snart =)

I kväll ska jag lyssna på ändå mera musik. Coconut grove har spelning på Genomfarten i Uppsala =) Sla aldrig missa någon spelning med er mina söta cocosnötter =)

RSS 2.0